RESTRUCTURE CONDITIONER

Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Ζυμωμένου Ρυζιού, Υαλουρονικό Οξύ, Βίγκαν Κολλαγόνο, Βιταμίνη Ε και μια 100% φυτικής προέλευσης ρητίνη μακράς διάρκειας που σχηματίζει φιλμ, ενισχύει και αποκαθιστά τις φυσικές ίνες των μαλλιών.
250 ml / 1000 ml
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Εφαρμόστε μετά το λούσιμο στα μήκη και τις άκρες με απαλό μασάζ. Αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.

Η ΑΝΑΓΚΗ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η πιο αποτελεσματική θεραπεία για μαλλιά με δομικές ζημιές και απώλεια τόνου και όγκου, που φαίνονται ξηρά, θαμπά και αφυδατωμένα, είναι αυτό το τελετουργικό αναδόμησης της τρίχας. Σε τρία βήματα, αποκαθιστά το κολλαγόνο και τις πρωτεΐνες· τα μαλλιά γεμίζουν άμεσα και ενισχύονται στα πιο κατεστραμμένα μέρη τους, ώστε να αναγεννιούνται τέλεια.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Εκχύλισμα Ζυμωμένου Ρυζιού: Η υπερ-ζύμωση αυξάνει την αντιοξειδωτική ισχύ κατά 20%, την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες κατά 61% και την περιεκτικότητα σε αμινοξέα κατά 200%. Το αποτέλεσμα είναι υγιή, δυνατά, ενυδατωμένα και λαμπερά μαλλιά.
VEGAN Κολλαγόνο: Δραστικά συστατικά που απορροφούνται εύκολα από το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής, αυξάνουν τη δραστηριότητα των κυττάρων, βελτιώνουν τη ροή του αίματος και προλαμβάνουν τη γήρανση των κυττάρων.
Πεπτίδια και Αμινοξέα φυτικής προέλευσης, πλούσια σε θείο: Πολύ παρόμοια με την κερατίνη των μαλλιών, αναδομούν και αναπληρώνουν την κερατίνη στα κατεστραμμένα μαλλιά.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ
Πούδρας, λουλουδάτο, φρουτώδες, γκουρμέ
Το υπέροχο άρωμα των λεπτών τριαντάφυλλων αναδύεται σε ένα λαμπερό μπουκέτο από κόκκινα φρούτα, αναμειγμένα σε ένα πλούσιο μείγμα ξυλώδεις και γλυκές νότες.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
Ακόμα το σύμβολο της συνάντησης της επιστήμης με τη φύση, το MORPHOSIS δίνει στα μαλλιά τα μέγιστα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ και ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ

ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
Συστατικά από τοπικές πηγές
Μια τεχνολογία που διατηρεί τη βιοδιαθεσιμότητα των βασικών συστατικών
Ανακυκλώσιμες συσκευασίες και υλικά επικοινωνίας από πιστοποιημένες βιώσιμες διαδικασίες
Οι επιλογές μας για ένα κομμωτήριο που είναι σε αρμονία με έναν κόσμο που αλλάζει δεν είναι μια τάση, αλλά κοινές αξίες. Γιατί αλλάζουμε. Είναι φυσικό.
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ Εδώ και χρόνια, οι διαδικασίες μας σχεδιάζονται με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού. Σήμερα, οι προσπάθειές μας για βιωσιμότητα επικεντρώνονται σε:

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: όσο το δυνατόν περισσότερο ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (PCR)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ FSC (από βιώσιμα διαχειριζόμενα δάση, χωρίς αποψίλωση)

ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ που περιλαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχρές διαδικασίες, διαμορφωμένες με έως και 98% φυσικά συστατικά.

Βάρος 290,25 g
Διαστάσεις 4,5 × 8 × 20,5 cm
brand