Το DNA μας!
Στην ASP εργαζόμαστε σκληρά για να "Υπερασπιζόμαστε πάντα την Φύση". Κάθε απόφαση που πέρνουμε βασίζεται στην δέσμευση μας, να κάνουμε τον κόσμο ένα πιο όμορφο μέρος.
NO ANIMAL TESTING
Στην ASP δεν διενεργούμε ούτε αναθέτουμε σε τρίτους, δοκιμές σε ζώα, στα συστατικά, τα σκευάσματα ή τα τελικά προϊόντα μας.
Κανονισμοί της Ε.Ε.
Η ASP συμμορφώνεται με όλους τους κανονισμούς της Ε.Ε. όσον αφορά τη νομοθεσία για τα καλλυντικά προϊόντα που απαγορεύει τις δοκιμές σε ζώα.
90% Φυσικής Προέλευσης Συστατικά
Στα περισσότερα προϊόντα της ASP, τα συστατικά είναι σε ποσοστό άνω του 90% φυσικής προέλευσης.
100% Vegan Friendly
Όλα τα προϊόντα ASP είναι Vegan Friendly*.
PARABENS
Τα parabens και τα θειικά άλατα έχουν σχεδόν αφαιρεθεί από τα προϊόντα της ASP και έχουν αντικατασταθεί με πιο προηγμένα συστήματα. Οι ουσίες MCI (Methylchloroisothiazolinone) και MI (Methylisothiazolinone) έχουν καταργηθεί σε ΟΛΑ τα προϊόντα ASP.
Συσκευασία
Το 99% της συσκευασίας μας παράγεται πλέον από ανακυκλώσιμο υλικό. Επίσης εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα υλικά εκτύπωσης αγοράζονται από βιώσιμες πηγές.
* Με εξαίρεση το προϊόν Kitoko Protein Additive που περιέχει κερατίνη. Η κερατίνη παράγεται από εκχυλίσματα ανθρώπινων μαλλιών που εξάγονται με ανθρώπινο τρόπο και είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ συστατικό ζωικής προέλευσης που χρησιμοποιείται από την ASP.
Mάθετε περισσότερα για το ΟΡΑΜΑ μας.

Ρωτήστε έναν ειδικό

Ρωτήστε έναν ειδικό